Välkommen till en ny omgång av Medtech4Health’s innovationskurs!

 

Det strategiska innovationsprogrammet Medtech4Health bjuder in till en ny omgång av den populära entreprenörskursen, ”Att vara entreprenör och innovatör inom medicinsk teknik”. Kursen går under hösten 2017 och riktar sig till dig som vill få mer kunskap om innovations- och entreprenörskapsprocessen inom medicinteknik. Som deltagare får du lära dig om hela innovationsprocessen från att identifiera ett problemområde inom vården till bolagsbildning och kommersialisering av en medicinteknisk produkt. 

 Kursen ges under 4 dagar i Umeå 18-19 oktober samt Linköping den 8-9 november.

 Möjligheten att anmäla sitt intresse för årets kurs har nu öppnat. 

Vi vill ha in din intresseanmälan senast den 31 maj. Mer information om innehåll, upplägg och schema samt intresseanmälan hittar du på Medtech4Healths hemsida

 

Senast ändrad: 22 maj, 2017