MedTech Bridging event 2019 väckte intresse

Den 22. Januari 2019 genomfördes en ny upplaga av MedTech Bridging Event, Medicon Bridge’s årliga matchmaking event, för dagen i SmiLe incubators föreläsningssal.

Förmiddagen stod i inspirationens tecken där fyra framgångsrika företag från regionen delade med sig av sina erfarenheter på vägen från innovation till marknaden till mer än 40 intresserade besökare. Philip Siberg (Coala Life), Fredrik Lindberg (Enzymatica), Karin Bryder (Inventmedic) och Lars Edenbrandt (Exini) presenterade framgångar, utmaningar och lärdomar som diskuterades livlig under minglet.

Eftermiddagen genomfördes som en sluten event där fyra utvalda med-tech startupföretag från regionen fick möjlighet att under sekretess diskutera sina utmaningar med en panel av erfarna rådgivare och entreprenörer. Frågor som diskuterades täckte t ex regulatoriska processer och kvalitetssystem; finansiering; affärsutveckling och kommersialisering.

 

Senast ändrad: 4 februari, 2019