Loggor Lunds universitet, Region Skåne

Medicon Bridge

Connecting Medicine and Technology

Medtech4Health programkontoret diskuterade fortsatt arbete

Tiden går fort när man har roligt heter det och det passar perfekt in på Medtech4Health just nu för det känns som att man träffades nyss. Igår var det samling igen på Arlanda för programkontoret – det vill säga den grupp som står för stora delar av arbetet inom Medtech4Health. Programkontoret består av programdirektör, kommunikatör samt representanter för noderna – de organisationer runt om i landet som lägger delar av sin arbetstid på Medtech4Health.

På agendan stod bland annat utbildningar som MT4H kommer att anordna, prioriteringar bland punkterna i den extra ansökan om strategiska projekt som lämnades in till Vinnova i januari samt hur den interna arbetsgången och beslutsprocessen ska se ut. En arbetsgrupp tillsattes för att uppdatera verksamhetsplanen. För mer information besök medtech4health.se.

Senast ändrad: 16 februari, 2017